Winkelwagen Geen producten

Steigerhouten meubels

Wij leveren diverse (tuin)meubelen van oud steigerhout voor tuin, terras, huis, winkel, kantoor en horeca. Ook kunt u naar eigen idee een meubelstuk door ons laten maken. Alles wordt geschuurd, (rvs-geschroefd; buitenmeubels) en verlijmd.

Heeft u andere wensen of wilt u andere formaten, ga dan naar het contactformulier en stuur ons een bericht of mail naar info@aaandacht.nl.

Wat is steigerhout en hoe moet het behandeld worden?
Steigerhout is vurenhout met lange vezels. Wij gebruiken steigerplanken die uit de bouw komen. Voordat van deze steigerplanken meubels gemaakt worden, worden alle steigerplanken gereinigd en geschuurd, waardoor het hout splintervrij wordt en de oorspronkelijke natuurlijke houtskleur weer zichtbaar wordt. Steigerhout is stoer en robuust, het kan tegen een stootje en is weersbestendig. Dit alles maakt dat het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Onderhoud is er in principe niet. Indien gewenst, kunt u het steigerhout lakken / beitsen* / waxen / impregneren.

* Whitewash is een watergedragen beits op basis van gemodificeerde natuurlijke olie die diep in het hout dringt, waar het zich hecht aan de houtcellen en zo een stevige, duurzame beschermlaag vorm. Door deze beschermlaag trekt er minder vocht in het hout en werkt het hout minder. Afbladderen, scheuren en barsten behoren zo vrijwel tot het verleden. De voordelen van een behandeld meubel:

1. Langere levensduur (buiten)
2. Makkelijk afneembaar
3. Minder kans op vlekken door vloeistoffen
4. Minder kans op splinteren en scheuren van het houtZuilen-32-x-32-cm
Zuilen 32 x 32 cm
Zuilen-42-x-42-cm
Zuilen 42 x 42 cm
Tafels
Tafels
Tuinmeubelen
Tuinmeubelen
Sidetables
Sidetables
Banken
Banken
Plantenbakken
Plantenbakken
Bureau-computertafel
Bureau/computertafel
Diverse-steigerhouten-producten
Diverse steigerhoute..
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel