Winkelwagen Geen producten

Nieuwe AAAndacht

 Met dit allereerste blog wil ik jullie graag voorstellen aan AAAndacht. AAAndacht is een winkel, en niet zomaar een winkel. AAAndacht is een goedlopende zaak op het drukbezochte winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Je hoort het goed, een goedlopende zaak. Het is dan ook niet zomaar dat zij na vijf jaar zich te hebben verschuilt in een hoekje, drie weken geleden zijn verhuisd naar een groter pand. Op ongeveer het drukste gedeelte van het winkelcentrum (naast de WE) lijkt het nu toch een 'echte' winkel te zijn. Deze prachtige winkel met haar grote assortiment aan o.a. stoere woonaccessoires en trendy sieraden bevat daarnaast ook stralend en trots personeel. 

Ik mag als dochter van de eigenaresse dan ook wel zeggen dat ik met een big smile in deze winkel werk. Samen met moeders (voor jullie genaamd mevr. Brouwer) ben ik dan ook vaak op pad om inkopen te doen. Dit is het leukste van alles! En het leukste daarvan is weer dat er met een grotere winkel nog vaker beurzen, groothandels en noem maar op, bezocht worden. Niet alleen thuis maar ook tijdens deze uitjes hebben mams en ik de nodige discussies en meningsverschillen betreft de aangeboden artikelen. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik win best vaak. De allerleukste artikelen bij AAAndacht zijn dan ook uitgezocht door... mij of m'n moeder? Dat mag je zelf invullen om nog meerdere discussies tussen ons te voorkomen. 
Waar we het in ieder geval samen over eens zijn, is de euforie die we beiden hebben over de shop en waar we ons ook (te) vaak over uitlaten. 

Vroeger zei ik dat altijd: "Als ik later groot ben, wil ik mama worden".
Nu zeg ik: "Als ik later groot ben, wil ik net zoals mama een AAAndacht eigenaresse worden".
  Yaleesa Brouwer     04-01-2013 10:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel