Winkelwagen Geen producten

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht

 De tijd van 'kinderen voor de gek houden' is weer aangebroken. Stop ze vol met pepernoten, zeg dat ze niet bang hoeven zijn voor zwarte piet, laat ze hun schoen zetten inclusief een bakje water en een wortel voor Amerigo, geef ze bergen chocoladeletters en verwen ze met onzinnige cadeau's. Dit totdat ze een jaar of acht zijn en ze zeggen: 'Mama, een meisje uit mijn klas zegt dat Sinterklaas niet bestaat'. Leg dan je kinderen maar eens uit waarom je ze acht jaar lang hebt voorgelogen. Ze zullen boos zijn en verdrietig maar het jaar daarna willen ze maar al te graag zogenaamd weer in Sint geloven om maar weer opnieuw te beginnen met al die verwennerij. 
AAAndacht is dus ook verplicht om mee te doen aan deze onzin. Maar mensen, als we u bij aankoop de telkens terugkerende vraag stellen: 'Is het een cadeautje?', hebben wij geen Sinterklaas papier. Wel hebben we het personeel zo gek gekregen om honderden pepernootjes in een stukje folie te rollen. Deze als versiering op de cadeautjes van 5 december.  Zelfs hiervoor hebben we in deze drukke periode bij AAAndacht nog tijd voor gemaakt. 
In de winkel komen namelijk ook vele 'Sinterklazen' binnen voor iedereen die afgelopen jaar zo lief is geweest. Eerlijk gezegd is het best gezellig die drukte en best leuk om iedereen, stiekem en vaak gehaast, cadeautjes te zien uitzoeken. Natuurlijk is dit niet altijd even makkelijk maar bij AAAndacht is genoeg keuze en zijn we altijd bereid om u te adviseren. Om via dit blog ook een advies te geven: dit jaar zijn de ScentChips erg populair! Smeltkaarsjes in heerlijke geuren met mooie branders en dat voor weinig geld. Het is zelfs zo populair dat (nu met 36 geuren) dit zsm wordt uitgebreid naar 72 geuren!
Morgen is het alweer pakjesavond dus zwarte pieten opgelet: vanavond extra koopavond om morgen iemand heel blij te maken met een cadeautje van AAAndacht!  Dus.... Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht! 
 
 
(Feit: een zak pepernoten ging er tijdens het schrijven van dit blog doorheen want wat zijn die dingen verdomd lekker en verslavend) 
  Yaleesa Brouwer     04-01-2013 10:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel