1. Prijzen
  De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd voor de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

 2. Verzendkosten
  Alle producten worden verzonden volgens de PostNL geldende tarieven. Aankopen vanaf € 75,- worden gratis bezorgd op één adres in Nederland. AAAndacht is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten.

 3. Levertijd
  De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling, voor meubelen geldt een levertijd van 2 tot 4 weken. AAAndacht stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Artikelen kunnen ook worden afgehaald, alleen op afspraak.

 4. Retour
  Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 8 dagen te retourneren. U dient AAAndacht vooraf per email of telefoon te informeren over de retourzending. AAAndacht bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door AAAndacht gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

 5. Afwijkingen
  De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.

 6. Aansprakelijkheid
  AAAndacht kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan AAAndacht evenmin aansprakelijk gesteld worden.

 7. Annulering
  De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan telefonisch of via mail, binnen 10 werkdagen na bestelling. Mocht AAAndacht binnen 3 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, vervalt automatisch de reservering tot kopen.

 8. Auteursrechten
  Op alle informatie en afbeeldingen op de website van AAAndacht rusten auteursrechten. Deze informatie en/of afbeeldingen gebruiken zonder toestemming is strafbaar.