Inschrijven Nieuwsbrief

Bedank iemand in de zorg met onze winactie!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en onze facebook-pagina te liken maak je direct kans op het winnen een van de 2 Maison Berger pakketten voor jouw zorg topper. Maar dat is nog niet alles. Jij krijgt gelijk een kortingscode en nog veel gave acties. Lees snel verder:

 

Lifestyle advies en een kortingscode

Wat een mooi begin van onze relatie. Heb je ook altijd moeite met het creëren van de juiste stijl? Wil jij voor jouw vriendinnen de trendsetter zijn? Wil je graag dat visite perplex staat van jouw stijlkunsten? Laat ons hieronder uitleggen hoe je dat kunt bereiken. Of schrijf je direct in!

Clean sleeping room

Ga gecontroleerd om met tinten

Less is more. Probeer zorgvuldig om te gaan met het gebruiken van kleuren en veel verschillende objecten. Zorg dat je een aantal kwalitatief goede producten in huis hebt, zo nodig van hetzelfde merk. Zo weet jij dat de kwaliteit goed is en ben je over de lange termijn ook minder geld kwijt aan het aankleden van jouw huis. Het vinden van kwalitatief goede producten is lastig en erg tijdrovend. Maar dit doen wij voor jou, wij besteden daar veel AAAndacht aan en leggen jou graag uit welke merken te gek zijn om mee te stylen.

Kleding hoeft niet duur te zijn

Probeer niet te dure kleding te kopen, zo hou je geld over voor MEER kleding. Want afwisseling is wat we willen! Onze inkopers gaan vaak op pad en dat zorgt er voor dat ons assortiment snel wisselt en altijd de trend op de voet volgt. Maar ook voor basics kan je bij AAAndacht terecht. Wij houden jou direct op de hoogte zodra onze inkopers weer terug komen met te gekke kledingstukken.

En oja, de korting

Speciaal voor onze leden hebben wij een kortingscode voor jouw eerste bestelling. Met deze kortingscode krijg je 10% korting op jouw bestelling. Helaas zijn wij gebonden aan vaste artikelprijzen dus is deze code niet voor elk artikel geldig. Wil je weten welke? Kijk even op onze site.

De code kan je altijd gebruiken, dus bewaar hem goed! En natuurlijk houden we jou per mail direct op de hoogte van alle nieuwe acties en toffe adviezen.