AAAndacht voor elkaar!

Helaas. De winkels moeten dicht. En nou net in de drukste periode van het jaar.

We proberen met zoveel mogelijk ideeën mogelijkheden te creëren zodat jij toch nog gewoon je cadeaus (of gewoon de "AAAndacht boodschappen") kunt halen.

We zijn hard bezig om de website up-to-date te krijgen met alle artikelen die we hier in de winkel hebben staan. Zo kun je gewoon je producten bestellen. 

Wél zijn we afhankelijk van de post. Het liefst zouden we iedere bestelling persoonlijk tot aan de voordeur brengen, maar dat gaat gewoon niet.
Daarom hebben we het volgende: woon jij nou binnen een straal van 10km van AAAndacht, dan garanderen wij dat je bestelling vóór de feestdagen geleverd wordt. Met een hele dikke glimlach :)

Wij zullen zoveel mogelijk videos plaatsen op de social media kanalen zodat je kunt blijven zien welke producten we hebben. Je kunt deze producten bestellen via de winkel (026 327 32 53), Whatsapp (06 38 14 73 37), Facebook chat of Instagram chat.

Na jouw digitaal shopping bezoek maken wij een bestelling voor jou aan en ontvang je een betaallink.

Wij garanderen dat jij jouw bestelling op tijd binnen krijgt zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het niet op tijd hebben van een kerstcadeau!

Reserveer nu jouw plek

Boek nu jouw virtueel personal shopping bij AAAndacht. Wij shoppen samen met jou via Facetime of WhatsApp. Zo kunnen wij jou helpen met het uitzoeken van jouw perfecte kerstcadeau's. Reserveer een tijd om zeker te zijn dat jouw personal shopper tijd voor je heeft.

Samen met jouw personal shopper kun je onze gehele collectie bekijken en vinden wij samen de perfecte cadeau's.