*Actievoorwaarden

Kortingscode voorwaarden

 1. Aantal
  Voor het inwisselen van een kortingscode geldt er 1 code per bestelling per klant.

 2. Waar in te wisselen
  Kortingscode's die online verspreid worden zijn ook enkel online in te wisselen, mits anders aangegeven. Online acties zijn niet automatisch ook geldig in een van onze fysieke winkels. Kortingscodes dienen tijdens het plaatsen van een bestelling toegepast te worden. Na het plaatsen van een bestelling kunnen kortingscodes niet meer toegepast worden.

 3. Aanbod
  Kortingscode's voor het 'gehele assortiment' zijn enkel inwisselbaar op het assortiment waar AAAndacht B.V. volledige vrijheid heeft over prijsbepaling. Sommige artikelen zijn ten alle tijden uitgesloten. Dit geldt voor alle artikelen van iXXXi Jewelry en Maison Berger.

 4. Combineren
  Het is niet mogelijk om kortingscode's te combineren. Zie artikel 1. Daarnaast zijn kortingscode's niet te combineren met tegoed- of waardebonnen.

 5. Herroeping
  AAAndacht B.V. is na het toekennen van korting ten alle tijden gemachtigd de toekenning te herroepen indien het toepassen van een kortingscode in strijd is met de voorwaarden.

 6. Acceptatie
  Door het inwisselen van een kortingscode gaat de afnemer automatisch akkoord met de kortingscode voorwaarden die van toepassing zijn op kortingscode's. Kortingscodes zijn enkel toepasbaar als de bestelling in dezelfde periode geplaatst is als de periode waarin de kortingsactie geldt.

Actie voorwaarden

 1. Aantal
  Actievoorwaarden zijn ten alle tijden 1 keer inwisselbaar per klant

 2. Waar in te wisselen
  acties die online verspreid worden zijn ook enkel online in te wisselen, mits anders aangegeven. Online acties zijn niet automatisch ook geldig in een van onze fysieke winkels.

 3. Aanbod
  Acties voor het 'gehele assortiment' zijn enkel inwisselbaar op het assortiment waar AAAndacht B.V. volledige vrijheid heeft over prijsbepaling. Indien er sprake is van uitsluiting wordt dit in de actie aangegeven.

 4. Combineren
  Het is niet mogelijk om acties te combineren. Zie artikel 1. Daarnaast zijn acties niet te combineren met tegoed- of waardebonnen.

 5. Herroeping
  AAAndacht B.V. is na het toekennen van acties ten alle tijden gemachtigd de toekenning te herroepen indien het toepassen van een actie in strijd is met de voorwaarden.

 6. Acceptatie
  Door het gebruik maken van een actie gaat de afnemer automatisch akkoord met de actie voorwaarden die van toepassing zijn op acties.

Actie aankoopbedrag terugwinnen

 1. Aankoopbedrag
  Voor deze actie geldt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten met een maximum van €50,- incl. btw. Bij bestelling boven de €50,- incl. btw zal er een maximum bedrag van €50,- gehanteerd worden.

 2. Uitbetaling
  Het gewonnen aankoopbedrag wordt uitbetaald in een besteedbaar tegoed van maximaal €50,- voor www.aaandacht.nl.

 3. Like en volg
  De loting geldt alleen bij het voldoen aan de actievoorwaarden en voor volgers en likers van AAAndacht op Instagram of Facebook.

 4. Frequentie
  De loting voor de actie 'aankoopbedrag terugwinnen' wordt eens per maand gehouden.

 5. Overige voorwaarden
  Voor de overige voorwaarden die van toepassing zijn op de actie 'aankoopbedrag terugwinnen' verwijzen wij u naar 'Actie voorwaarden'.