AAAndacht wil jullie graag even voorstellen aan de snelle jongens en meiden van de fietskoeriers; de sportievelingen die jouw pakket op de fiets bezorgen!
 
 
Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede. De ruim 700 fietskoeriers bezorgen pakketten door heel Nederland en in alle grote steden en omliggende dorpen doen zij dit op de fiets. Zij werken hard om het aantal plaatsen uit te breiden zodat straks bij iedereen Nederlander een fietskoerier op de stoep staat!
 
 
Sinds kort is AAAndacht een samenwerking aangegaan met de fietskoeriers en daar zijn we heel trots op! De fietskoeriers bezorgen jouw bestelling op de groenste én snelste manier bij jou thuis. Zij zijn de eerste en de enige pakketbezorger op de fiets die bezorgd door heel Nederland. Hun doel is om op deze manier de logistiek in Nederland slimmer én schoner in te richten.
 
 
AAAndacht werkt daarom graag met hen samen om zo een steentje kunnen bijdragen aan zowel het verminderen van de verkeersdrukte als het beperken van de CO2-uitstoot.
 
 
Aldus de fietskoerier ‘Wij bezorgen niet alleen pakketten maar ook glimlachen’.