Nare luchtjes in huis? Snel van de geur van het koken af? Of gewoon zin in heerlijke aroma's? Met die vragen is in 1898 Maison Berger begonnen met het ontwikkelen van een geur- en filter systeem die iedereen kan gebruiken en waar je héél veel mooie geuren en parfums in jouw huis kan verspreiden. In die 120 jaar hebben ze de producten van Lampe Berger zo ver ontwikkeld dat dit onze favoriet is voor het verwijderen van nare luchtjes en tegelijk een heerlijke geur verspreiden. Waar normale geurproducten geuren maskeren is Lampe Berger het enige systeem dat de lucht in huis zuivert. Gekookt? Dan gebruiken wij de Lampe Berger. Feestje gehad? Dan gebruiken wij de Lampe Berger. Frisse voorjaarsgeur in huis halen? Je raadt het al, dan gebruiken wij Lampe Berger. Maar daar houdt het niet op, denk ook aan luchtjes van gourmetten, frituren, verflucht, rooklucht en huisdieren geurtjes. Voor alle nare luchtjes is de Lampe Berger in te zetten!

Branders

Door verschillende branders met diverse designs kan jij ook in jouw huis nare luchtjes zuiveren, voor bijvoorbeeld na het koken of na een feestje. De branders van Lampe Berger werken met een vloeistof die via de lont naar het hete steentje gevoerd wordt. Door de hitte zuigt het steentje de lucht in de ruimte op en filtert deze met de vloeistof die in de brander zit. Zo zuivert het systeem van Lampe Berger de bestaande lucht met een geur naar keuze. Maison Berger heeft zelf super gave designs van branders en werkt ook met ontwerpers voor de meest artistieke en toonaangevende designs.

Vloeistoffen

Maison Berger heeft een grote diversiteit aan geuren waarmee jij jouw ruimte kunt zuiveren en jouw gewenste geur kunt geven. Van sterk aanwezige geuren tot bloesem en zelfs een neutrale geur welke enkel werkt voor het filteren en zuiveren van nare luchtjes. Daarnaast werkt Maison Berger veel samen met geurkunstenaars en parfumeurs voor de mooiste en lekkerste geuren.

Hoe werkt het?

Wil je weten hoe het werkt? Hieronder kun je een filmpje vinden waarin heel simpel uitgelegd wordt hoe de branders van Lampe Berger werken voor bij jou thuis.

 

 

Wil je het beste advies voor welke geur het beste bij jou past? Bezoek onze winkel in Arnhem. Of klik hier voor alle geuren van 500ml, hier voor alle geuren van 1000ml of hier voor alle branders.

Wij wensen je alvast veel geurplezier!

Liefs AAAndacht